Еве ги моите нокти Користев Aura Nail Beauty лакови ама неможам да им го прочитам бројчето излупена им е етикетата.
Го избришав лакот од ноктите и сега имаат модро сина боја. Ги бришев уште еднаш али бојава не исчезнува. Помош?
Da ne mi zamerite ama ponekogas si mislam deka raditemava pocesto se lakirate.Ili toa deka jas ne sum dve nedeli podnovena pa vi zaviduvam. Edno od dvete e sigurno. Inace si gi skrativ.Veke epten mi bea potasnale.Obicno ne gi kratam se dur eden ne mi se skrsi. Ama nikogas ne sum bila na manikir.Sama kako mozam taka.
So true @galapce Jas prethodno ne samo sto ne gi pravev noktite, mislev deka za nacrtam nesto na niv mi e potrebna koj znae kakva vestina. A sega od den na den gledam (da si se pofalam) deka stanuvam se podobra. I temava mi e, ne samo inspiracija, no i motivacija.
Едната страна со сини, другата со црвени точки. Сепак подобро изгледаше на целосна слика. Нормално, подоцна недостатоците беа отстранети. Штета што се сетам да ги сликам токму пред бришење. Затоа не изгледаат баш најдобро.
За Нова година, мои и на сестра ми. И двете јас ги правев. Не ми се при рака лаковите, ако ви треба бројче ЛП.