Првата слика е со блиц и боите се гледаат некако поразлично а инаку втората е без блиц само што ги направив
Знам дека прашањево не е за темава но пробав и лична порака ии не сакаше нешто. Сакав да те прашам прстенот округлиот цел со каменчиња до малиот прст што ти е од каде ти е Подолго времее барам некој таков а овој стварно е многу убав елегантен. @maca cvet да убави се вака но и не мора толку тигресто .Можеш тој нокт каде е тигрестото да го замениш со некоја друга шара.
Prstenot ne go kupiv jas, poklon mi e,i toa kupen vo Srbija vo nekoja zlatara.Belo zlato e i cel so kamcinja. Inaku vakvi slicni, okrugli, kako burmi sigurno ima i niz Skopje, po bizuteriite, a i po nasite srebrari i zlatari.
Ќе исецкаш лук(едно резне или две) и ке го ставиш во проѕирен лак и така да отстои неколку часови и се лакираш нонстоп со него,една недела (секој ден по ред да ставаш по еден слој) ќе ја видиш разлика на твоите нокти колку брзо пораснале и се зајакналеЈас нонстоп си користам таков лак и ноктите ми се камче Секогаш пред секое лакирање ставам од него и накрај пак ставам за финиш(бидејќи е проѕирен)