Навидум нијансата ми изгледаше на сиво, но сега кога се налакирав забележав дека всужност е маслинест.. блицот не ми ја доловува баш бојата, но баш ми се допадна нијансата ..есенска
Бојата е многу убава, барам ваков лак, земав еден на есенс ама има ситни неприметливи светки кои јас ги забележувам сепак. Дали можеш да кажеш за кое лакче станува збор? Нијанса? Совршен е за периодов
Се извинувам однапред на лошиот квалитет. Инаку, мои се - имаат само гел врз нив. И палчо кој не се гледа, е цветен Значи преубави!! Крадам за следен пат... само едно нокте малце ќе ишараме
Vtorite mi gi upropastija, si ja izgubiv radosta zaso ne se ni 1% od toa sto gi zamisluvav, ali ajde. Prvite gi praev od dosada, nemase kade da smestam pari , ali gi sakav.
Искрено ни едните ни другите не ми прават ќеиф. Првите се се убави, предобра идеја, само циркониве.... too much некако Убавини Еве ги моите одморашки, двете палчиња ми се различни
@tockaAa. Преубави се уште сабајле на инстаграм ги заприметив,многу убава нежна боја. Правени во салон ти се ? Ако можеш кажи во кој