Тие од претходниот пост отидоа фира, па еве се новите Newspaper nailart кој не испадна како што сакав, ама добар е за прв пат
Извинете вака, ама зарем не можете да го тргнете тоа од страна (ова се однесува за сите кои така се сликате) па после да сликате, а не вака “исплескани“ да ги ставате овде со коментар дека тоа веќе го нема. Не ме тепајте, само не ми е јасно зошто не се сликате кога целосно ќе ги средите ноктите
јас ја подржувам сеслија,зошто толку брзате ? Божем толку е хитно па мора исплескани цели да ги ставте, средете ги и потоа целосно средени прикачете ја сликата
Госпоѓице не мислевме само на тебе,туку на сите како тебе,и не го примај тоа како критика туку како добронамерен совет
^^^за цел живот или не,битно имај го во предвид.... (и молам да бидат избришани последниве неколку наши мислења да не се полни темава со офф топици....)
Си се задомаќинив во темава Малечките лакчиња на Аура се закон! Во живо бојата изгледа многу позагасено, не успеав да ја доловам, а пробав со различни ефекти
Еден нокт црн, еден бел и каде што имам бел лак имам црни точки - поголеми и помали и така на сите нокти. (Ако левиот палец е бел, десниот е црн и сите други така ).