sto mozam da konzumiram za mevcinjata okolu noktite? stalno imam problem mi se kinat i mi se pravat ranicki okolu niv?
@anja_queen Јас би ти препорачала да си го купиш Avon nail experts balm. Заборавив која цена беше, како некој балсам, малку потешко се мачка, значи не е стандардна крема. Доаѓа во мало пакување, но е многу ефективно. Со постојано мачкање околу ноктите, нема да имаш никаков проблем веќе.
Благодарам Миа,се распрашав има курсеви од 300е па и нагоре. Прво би пробала со интернет туторијали па ке видиме како ке иде-ако ме биде ке има нокти правењеее
Јас одев на курс за нокти пред 2 месеца во Козле , платив 5000 ден за надградба на гелни нокти ако те интересира подетално пиши ми лп
Oriflame Pure Colour Nail Polish - Burgundy. Одамна ми е лаков, не знам сега како би стоел во каталог.
Mачкај ги со кокосово масло или вазелин. А инаку за исхрана најдобро е да се внесува што повеќе вода и да јадеш повеќе риба (особено лосос), помага за еластичноста на кожата и за поздрави нокти. А за кршливи нокти само Eveline! Најефикасно решение за мене.