Земав пред некој ден некој си нов лак од Космо, прв пат слушам за маркава и прв пат ја гледам кај нас. Ми се допадна многу бојата, немам ништо слично и се надевам ќе издржи барем една недела. Paris fashion long lasting 33 Essence gel look plumping top coat *сликава има мал ефект само за вистински да ја доловам бојата.
Јас имам неколку нијанси од лаковиве и сум задоволна од истите. Нормално, без top coat не издржуваат да не се излупат на врвовите по неколку дена, но за таа цена се супер. Баш ми се допаѓа нијансата што ја купила @Artemission, ќе ја побарам деновиве во Cosmo
Јас само да си кажам дека нијансава е камелеон, преку ден сосема поинаку изгледа т.е. на розево повеќе мава али сепак me gusta
Golden Rose Color Expert No. 31. Преубава седефаста виолетова боја. П.С. Се извинувам за гребаниците на мојата рака (додуша и на другата имам), за тоа е заслужна мојата луда мачка.
@Lady Phoenix јас и едно бело влакненце гледам на сукњата, изгледа и за тоа е заслужна мачката Он топик - моиве нокти се во фаза на терапија за зацврстување, па сега само со маслени зацврстувачи ги мачкам