И да мене идол на темава ми се ФБИ и Алиса, така да поради мојата некреативност ја имитирам овој пат ФБИ На нозете сиво со розево-бели цветчиња и точки. Додека на рацете обратно розе со сивo-бели цветчиња и точки. А поубави се во живо него на сликиве, ич не ми се свиѓаат на сликиве
СДП знае некој како се вади гелот од нокти? Или сам ќе падне? Спојлер ми се извади од еден нокт, и сега малце глупо изгледа
Колку што знам се вади со турпија, треба да ги истурпијаш ноктите и после со рака се вадат остатоците. Сепак најдобро тоа да го направиш на козметичар, кај што ти го ставиле гелот
Od kade moze da se kupat gelovi za nokti i dali se skapi vo sporedba so lakovite za nokti? [mod-kirilica:34k8717a][/mod-kirilica:34k8717a]
Моментално ми се црвени.. Вака нешто како на сликата, речиси исти се: (од интернет е сликата, не се моите нокти, колку да имате претстава )
Геловите се многу многу поскапи од лаковите. Негде по 2000-3000 кошта едено кутиче. А и плус не ги продаваат на сите, само на козметички студија. А btw ги има до depileve.