Заборавив да ги турпијам една недела, и одма почнаа да пукаат Убаво ми вика мама : предолги ти се, крати ги редовно! И тоа пукаат таму каде што најмногу боли, не од кај што се одвојува ноктот од прстот, туку од месото. До крај да го исечам пак боли и фаќа... И сеѓа треба да седнам фино лепо `цак, цак, цак` со грицкалката, да ги исечам до крај... А толку ми е чуден хватот после тоа На пример цел живот сум учена да типкам на тастатура со нокти, и ко ќе ги исечам `како со гол газ на клупа да седам`. Бххххх...мора да си го нарачам она розевоно од Авон, ако има некоја феминка што прави порачки нека ми пише лп =)
najcesto praam francuski manikir,imam specijalen set za vo domasni uslovi , a ponekogas gi lakiram najobicno so nekoj lak.imam premn lakovi od bel do zelen hh a inaku noktite mi se normalna dolzina nejkam premn dolgi zs brzo se krsat i se nehigienski [mod-kirilica:2ci8cz15][/mod-kirilica:2ci8cz15]
Скрос исти и плус долги,а мои Ама не за долго ќе бидат вакви,ќе ги правам на козметичар .. Си знам,ем само за 100 денари ем средени...
Беа со француски маникир ама почнаа да откажуваат послушност па синоќа станаа обични истурпијани нокити Ако се фини за викендов ќе добијата некоја боја...бордо можеби
Еве како изгледаат моментално, прееска налакирани- тазе Таква инспирација добив, според планот што да носам утре
Нокти Еве некои креации што ги правам јас на моите нокти, несум баш вешта но обожавам да се лакирам и трошам саати посветувајки се на моите нокти.
Нокти Моментално на ноктите имам француски маникир со сива лента одоздола, сега ке одам да го дотерам малку
моиве нокти беа долги пред нова година и на самиот ден на нг ми се скрши еден и така бев тој ден и утрото ѓи исеков и сега ми се мали
Нокти Нешто што си го направив сама вчера имам лак со сребрени срценца во него и открив дека ако спојам две од нив, излегува една штосна машничка... и ептен ми направи кејф