може и поскапи да се од 3000 денари значи нема споредба со лаковите се разбира незнам за што би користела гел ако не професионално гелот на ноктот може да се зацврсти само апаратче за печење нокти кај што се прават во студијата се разбира
Da da znam jasni mi se tie neshta samo sakav da prasham za cenata... [mod-kirilica:2e7kbt5y][/mod-kirilica:2e7kbt5y]
Јас да ви кажам, Охрид имаше гел за 700 и нешто денари, а лабмата беше 2500 мислам. Се распршував за една братучетка сакаше да купи и најдов за таа цена! Спојлер За охриѓанките ова го има во Есем, онде во амамон!
Нешто креативност ме издава деновиве, неможам да смислам ништо интересно да им направам Еве ги сега, им направив нешто малку, ама не ми се свиѓаат баш вака едит: да додам за лакот, незнам дали за мојот прашуваш од есенс е, оние XXXL shine, new пишува дека е....еве слика од него на нет што најдов, нема бројка. Значи овие долу не се мои нокти, сликата е ради лакот, горе се моите Спојлер
Обожавам да ги средувам и цртам, секоја недела ми се во различна боја. Моментално ми се обичен француски маникир бидејќи сум во исчекување да ми потпорасне малиот нокт на левата рака
Еве ги.Малце понеутрално од обично Ако некој го интересираат лаковите, розевиот е на Флормар 010, одозгора имам ставена од Есенс мат, А тој светкавиот на едниот прст што ми е,е најобичен светкав лак,појма немам фирма не му пишува
Еве ги и моите нокти. Моментално ми се вакви, но не ми испаднаа онака како што сакав. Сепак, првпат ја пробував оваа техника, и задоволна сум, но реков, може и многу подобро. Спојлер ракава ептен збрчкана ми испаднала , бидејќи премногу сум го стегнала шишенцево, бреј... А инаку тоа околу ноктите го средив, сега ми е избришано, а сликава беше веднаш кога ги направив.
Спојлер Не беа вакви на една друга феминка? Кенди да не беше, ич не ми текнува Познати ми се ноктиве... Извинете за офтопик.
http://www.youtube.com/watch?v=2kcdt4_5Ncc Го ставаш ноктот во алкохол, и лепиш весник.. (држиш неколку секунди, и одозгоре нема да штети ако стаиш алкохол)