Женски, а сами си ги цртате или ги правите негде? Ако ги правите ми треба предлог место, кои што работат со квалитетни гелови и да се тенки направени. У принцип јас сама си ги цртам, ги правам со гел безбоен и после си ги лакирам како сакам. Сега поради недостиг на време би отишла и да ми ги нацртаат. Мојава прекина да работи што ми ги правеше, па би пробала на друго место. Ако може предлог каде и ако знаете со кои гелови ги прават. И цени ако може Фала ви
Na slika lakov kako da ima portokalova zicka ama "vo zivo" ne e takov.Nekoja nijansa na fluoroscentna pink e,no ne bas taka da dreci.Za mene eden od najubavite za sezona prolet-leto i toa na kratki nokti
Девојки, предлог за некој што прави гелни нокти ама тенко да ги прави не дебело (гел на мој нокт) јас каде што одам супер ги прави меѓутоа ги нема оние бои кои јас ги сакам ... пример млечно бела или пак розевка некоја ... типката има доста јаки бои може затоа што клиентите такви и бараат ... и затоа сакам да видам на друго место ... Ви благодарам многу! Убав ден!
Кажав „да“. Се шалам, вака изгледа мојот најомилен лак на сите времиња - Малена бр. 16, недела и пол по лакирање.
Каде ги правеше? Ептен е фина должината формата и бојата. Ако не е гелот во боја туку е лак сподели каков е.
Не користам никаков top coat, @duffi. Можеби е до ноктот, ретко кој лак ми се излупил по неколку денови од нанесувањето.