До прееска ми беа чкуљави, излупени и испокршени. Сега ми се супер средени само показалецот на левата рака ми е до живец Утре ќе направам нешто па ќе ви покажам.
Мораат да бидат целовреме изгирцкани до живец.Да можам цел живот ќе ЈАДАМ нокти. (знакчештосекрсти) Незнам што ми е таа маана,нонстоп ги грицкам Последниот пат... пред нова година мислам
dejana ке бидеш ли љубезна да ми казеш каков лак и која бројка е на страна 55 што имаш постирано прекрасна боја е
Нешто од мене, инспирирано од ноктите на Кетрин. Другата рака ми е обична, сива. Нели, не можам со лева на десна рака шарки. Во живо се поубави.
Momentalno mi se vakvi + da se pofalam novo mi e prstencevo [mod-kirilica:353e8kmc][/mod-kirilica:353e8kmc]
Поубаво излегува доколку ноктот го ставиш во алкохол. А доколку пробаш со весникот, ќе почне да ти се размачкува алкохолот на сите страни. Ги имам пробано и двете варијанти, и подобро е тоа што го наведов горе.
Еве какви беа изминативе денови А сега моментално ми се со изгребан лак, не средени, кои ме молат за малку внимание...
Мене поубаво ми беше кога го ставив весникот во алкохолот, и незнам зашто би требало да се размачка насекаде. Вака повеќе алкохол има и поубаво се испечатува. Барем кај мене.
За алкохолот не мислев да се размачка.. Туку, доколку уште не е упиено.. да се натапка одозгора.. незнам како да кажам.. Иначе ова гелов ми иде на нерви. Сите нокти ми се различни, нејќе ни со турпија ни со ацетон. Ги кратев со грицкалка и па.. Највише ме нервира што не ми се рамни, негде има гел, негде не. После ќе ги корнам, морам, на ништо не личат.