Розевото цветче е затоа што на нозете сум со розево лакирана. Инаку прв пат правам француски и за 5 минути бев готова
Француски.. не ми се верува колку добри ми се, речиси совршени! ( сама си ги правев ) (прв рат ми се толку обични, скоро секогаш ми се дречливи и шарени)
Однапред се извинувам за офф. Сакам да прашам како да ги направам ноктите со градиент ефект, но не со сунѓерче, туку од една боја да преминува во друга.. Вака нешто -> http://data.whicdn.com/images/11448315/ ... 1309533193
Прво ќе го налакираш целиот нокт црвен. Потоа, ќе го налакираш портокалов, но само малце да се гледа црвено (или колку што сакаш). И така ќе направиш со другите бои. Се надевам ме разбра. Спојлер Пардон муа за офтопикот.
Се извинувам за оф топикот но може некој да и даде линк за правење на ноктите со печати,бидејќи си купив печати но не ми излегува нешто
Еве ми ги сегашните Најубави ми се. Крвави, ух За оние што се гадливи, нека не отвараат Инаку во живо ми се 1 000 пати поубави. Ова од блицот :/
^ Со пот и мака. Се шалам.. вака: Со сунѓерче натапкав темно црвен лак до пола нокти,а на врвовите црн. Потоа измешав портокалов и црвен и натапкав повторно врз пола нокт. И на крај дреч црвено со малку лак на четкичката одозгора. И со чечкалица направив искривени линии надолу да личат на излиена крв. Тop coat. Толку Фала иначе
Многу се јаки. Јас вака со жолт ги имам правено и ставрно интересно изгледа....ама не ми текнало дека вака црвено ќе биде вака кул. Ко крв