Што лакче е ова? Фирма, бројче, цена? Многу добар сјај дава, ми се допаѓа што е лак што брзо се суши, и како е со трајност?
Многу многу добар. Долго трае и густ е, и еден слој е доволен. Јас сум многу задоволна. Е сеа треба малце поише од минута да се исуши, јас на пример 15 минути се трудам да не допирам ништо и после тоа е топ. Обично пред спиење го нанесувам и воопшто нема отисоци од чаршафите, го има истиот сјај. Со сите останати лакови морам да ги чекам со саати пред било што да правам. Ретко на некој од овие лакови им е потребен втор слој ама мене не ми смета зошто брзо сушат и навистина долго траат. Има низ цела Грција синџир на парфимерии каде што може да се најдат dust+cream, 2 евра се.
@Yowannty Ти благодарам. Инаку, вчера имав прилика да прочепкам по темава по којзнае колку време, си надополнив за пропуштеното, и буквално секоја боја што ми се допадна и би ја носела беше на слика постирана од тебе. Браво за вкусот
Лакче ти е ова или правени ти се?? Многу се убави, нежни...ако ти е лак те молам прати го кој е и бројче