Интересни,ама да бидам искрена заноктициве,воопшто целата регија околу ноктот некако не ми е убава на око Лепак ли е,лак ли е,недоволно негувани,што ли е Без љутиш...нели треба да дојдеме кај тебе на улепшавање нокти
Човек кога работи сам на себе е најтешко веруј ми, мн почитувам критика и ич не се лутам никогаш. Можеби на сликата делуваат така, во живо да ти кажам нема баш ништо. Не се ни црвени нити се осакатени ни ништо. Ама кинески телефон со мн лоша камера... И ефектот си го прави своето секогаш. Инаку ти благодарам на забелешката. п.с. да се редактирам и да додадам уште нешто. Гел лак е, проблемот е што дадов мн пари за геловите во боја и се мн неквалитетни. Здравје за салон ќе си набавам од познат и опипан набавувач. Ова божем преку позната, ми го продадоа цело ѓубре од дуќан.
Ама и ти беше права. Си ме ставила на мисла и нареден пат ќе се потрудам да биде навистина без ниедна грешка. Ти благодарам.
@LadyC Еден совет уствари два 1 кога нанесуваш од гелот нанесувај и не одма у печка секунда две сврти го наопачки ноктот 2 од пола нанадоле слободно стесни го ноктот
Aaaa ете зашто се лие... Но со геловите на Клариса ваков проблем немав...Е сеа едно гелче од Клариса е околу 500 ден, а овие се по 250 и 300 ден. Па ќе речам, има разлика огромна во квалитетот. Мислам дека е мн битен и гелот да е квалитетен. Има разлика меѓу гел и гел, но ќе го пробам ова што ми го кажа, но обично кога оставам ми се лее (ама ете ја причината дека се легнати ) Инаку за стеснување не ги стеснувам од проста причина ради малиов. Ми е мн страв да не го боцнам па и затоа најчесто ги заоблувам ќошињата. Инаку балерина ми е омилена форма ама ми е страв да ја направам.
лејди стеснуванјето е друго нема врска со боцнување ке ги стесниш и на врвот не ги прави класична коцка да не го боцнеш малиот него минимално ке го заобиколиш а за да не ти бидат сплескани прво нанеси еден мн тенок слој билдинг гел изпечи после стави гелче повеке ама само на средина да ти дојде ноктот ко подигнат на средината сврти надоле секуда две и печи па после нанеси гел лак 2-3слоја или гел у боја ај пробај вака и кажи не е до гелот туку до начинот на билдање