Извини али ем кич ми се, ем грда форма (никад нема да сватам како ја свиѓате шпицестава форма на нокт ), ем должина 1 метар, едни од најгрдите нокти што сум ги видела. За разлика од оние претходните со Бети Буб кои со 10ка би ги оценила, преубави ти се. Мене моментално тиркизни, а и реткост и на раце и нозе ист лак, чудо Со лак на голден росе, иначе сликано е денес а лакирана сабота сабајле, 4 дена без да се изгребе, топ се лаковите
Еве како ми се налакирани ноктите на нозете и рацете. Нозете се со циклама розево, а рацете со кремаста основа и розеви линии (инспирирано од ЏејЛо). Занемарете што палците на нозете ми се како да прежувеале Трета светска војна
Моите се депресивни, исечени . Бев кај другарка ми на гости и видов дека има различни бои на лакови па се нашлакав вака .
Мене моментално ми се со сликички за нокти,ме мрзеше да ги сликам ноктите па затоа еве слика од сликичките
Баш сега ги завшив. Сина боја, севнтин...ги сакамммм!! ете таква е бојата. Значи не се тоа моите нокти, туку таква боја имам моментално!
не само сто не ме бива сама да си ги направам како сто треба, туку од немукает не сум ни побарала помос од другарка или струЧно лице ме мотивиравте
Овие си ги направив прееска: А овие ги направив пред некој ден, и после пола саат ги избришав, сакав смајлиња, ама од смајлиња не испадна ни „с“. И не ми се свиѓаа. Спојлер Иц д бигест шит, највише тука се разорачав у мојот „талент“