Моите ноктиња Баш се разиграни енд ај лав дем Спојлер цели се светло сини на 2 палци имам пчеличка нацртано и имам на другите нокти нацртано патеки со испрекинати линии битно сама си ги правев
Темно црвен накај кафено лак од Голден Роуз, веќе 5ти ден ми е на ноктиве и сеуште сјае и не се излупил ни малку
Не е ФЕР! Еден месец ги растам, 1 факинг месец! Таман станаа долги, ги направив како коцкасти, ги истурпијав, и сега најде палецот да ми се скрши на средината, како да се раздвои И не го сечам, ќе го залепам со лак и ќе го чекам да порасне па да го отстранам скршеното! Никогаш незнаев дека може кршење на нокт да биде толку нервозна работа!
леле ете ги, ете ги, конечно да видам некој друг да ги има, освен на туторијалот, прекрасни се, мојот обид не успеа (за машничката), ама твоите се мх, мх. И да прашам, ги правеше со чачкалица, со пенкалце или со сосем нешшто друго???
Ги правев со четкичка од лак,да имав од оние со тенка четка можеби поубави би ми излегле,но јас ги правев со голема четка,но убави ми се ова ми е втор пат како си ги правам
Последните, со техника-сунѓерче Спојлер Еден поздрав за аксесорајзот-лампионот т.е. парфемот на Петко