Средувајки низ компјутерот најдов некои слики од претходно што си ги имам ноктите правено, бидејки сега одмараат и ги чекам да пораснат.
Конечно пораснаа поголеми. Ги растев со години, и пак ништо. Ке се скршеа сите еден по еден и толку Но сега додека да видам, пораснаа. Незнам како и што но мило ми е. Сега за сега не се лакирани, ги чувам така, планирам френч да им правам.
Mojте нокти моментално.. мораше од сите лакови да ставам...занимација.. Спојлер некој ако ме препознае, бидејќи си ги имам на фб ЛП веднаш
конечно дојдов до комп со интернет, од мобилен сум цело време и неможев да ви постирам слики еве ги моите нокти секој 3 ти 4ти ден различни
Знаат дека обожавам дреч лакови, па денес моите колеги ме почастија со еден нов. Боја .... хммм ментол Немам поима како се вика бојава, али ме потсетува на ментол бонбончињата Преубава е, одвај чекам да поцрнам, тогаш како ќе стои мх мх Essence replay Еве го и од нет со поквалитетни слики истиот лак
Одамна ги немав правено весникарски па денес се одлучив да ги направам, овој пат ги правев со шпирт и поубави ми испаднаа.
Многу е финта лаков, го имам истиов И баш изгледа шашаво ама убаво. Интересна боја. Јас некни си носев рамбовка со прслук во ваква боја, значи само прерамките ми штрчеа и со лаков ми беше топ Ми се смееја на што сум мислела да усогласам, прслуче со боја на лак. Едино што ме нервира е дека не е толку добар квалитетот па повеќе пати го нанесувам за да не се гледаат трагите од нанесувањето. Инаку е стварно супер. Јас моментално го имам овој, на раце и нозе. Малку делува шабански, ама интересно. За во лето се толерира Година дена ми стои негде забутан и решив да му удрам сефте дури ова лето.
Денеска се решив со каков да се налакирам и да си го земам на одмор, се решив за нешто ДРЕЧ! Се надевам ќе изгледа мн убаво на потемнета кожа Еве ваков, само лакчето е пазарско не знам која марка
Баш со ист ваков Вака стои на нокти Туку сакам да купам сега во оваа нијанса баш вака да стои Ептен ми се убави овие нијанси, плава,зелена, розе, портокалова ама овие нијанси.
Зошто бе шабански, баш убава портокалова боја. Барем мене многу ми се допаѓа Моите се зелени Не се мои ноктите, ама лакот е истиот, од блицот изгледа вака сигурно, во живо се по зелени
инаку мене ептен ми се допадна ова последната нијанса ако го најдеш ваквиот лак пиши одма која е шифрата на нијансата и каков е лакот