Пупи а бе ти ептен перфектно се лакираш, исто како да ти се со гел лак од салон, само што си мењаваш бои на 2 дена шо се вика. Браос. Ми се допаѓа. П.С. Добре де, освен на оваа горната, малку извлакана од страна. Другото е супер
Ма поубаво отколку во салон си ги правам Овие горе ми се промашај на месецот Уште од средно некако си фатив ред,па сега на стари години сум мајстор Не трпам некој да ми чачка нокти,башка цврсти ми се,убава плочка,со гелови и чуда само ќе ми ги уништат. Лакови,турпии,трпение и лесно се одржуваат и дома. Еве ги утрешните,веќе денешните
Пааа, кога како Кога се лакирам со тој 3д-то знам да го носам и 4 дена, исто и френч, а кога лакирам црвени, пинк нијанси, речиси секој ден, по еден слој Ноктите секогаш треба да се пиц-пец
Горните ми се за стружење, некако ми ослабнаа и лесно ми се кршат. Сигурно имам недостаток на некој витамин.
Овој лево е 01, десно тој на Аура нема број. За жал, веќе речиси и да не се наоѓа. Само во Зегин го има(ше) и поретко во Рамстор. Со Аурата на два пати ми се поминати врвовите од ноктите (белким се разбира што сакам да кажам),потоа два слоја со другиот излакирани цели нокти. П.С.Некој ако види негде ваков Аура, нека пријави! Има преубава млечна нијанса, со речиси незабележителен седефаст ефект, а немам забележано дали всушност ги зајакнува кршливите нокти, дека мене и во принцип ми се доста цврсти, да не речам здрави.