значи најпрво се извинувам поради нискиот квалитет на сликава, али сликав со мобилен телефон па затоа ноктиве се всушност знамето на Хрватска (што и не е баш лесно да се направи!) ми ги правеа со ваков "мотив" затоа што последниве денови едноставно кажано шизам по Хрватска (и Хрватите нормално ) епа посебна благодарност до minne-mouse која е заслужна за овај изглед
па не си единствениот перфекционист тука, а и не е тоа причината. се сомневам поради совршената кафеава/црна позадина а и на способностите на твојот супер магичен апарат што вади слики како обработени во photoshop ајде не навлегувам во ова, штом велиш дека се твои, еве се извинувам
После плави, зелени,розеви, портокалови, сега одмараат малку.Да не постирам слики, со проѕирен лак ми се налакирани.
Моиве сега се кратки, ги исеков до живец зашто почнаа да пукаат и да се кршат , а беа така убави и долгу, за чешкање таман, сега ми се како на мужине исечени . Налакирани ми се тиркизно, дека на роденден сум вечер, па да не одам така, неналакирана
И мене исто ко на Monna.Monna почнаа да ми цветаат како цветови и ги изгрицкав до живец Малку да ги пораснам и одма така ми се прават, кажете некое чаре
Лакирај ги со некој третман од Аура или Флормар , така ќе ги зацврстиш и ќе престанат да ти се кршат и цветаат
Мене тој од Аура не ми помогна ја ги зацврстив вака: под ладна вода ги ставам и после ги мачкам со лимон док не се исуши и пак повторувам и толку И да не бидам офф ги излакирав со проѕирен лак да одморат малце
http://www.youtube.com/watch?v=bOFO5-Bx ... re=related девојки дан знајте како ги растворвет капкиве од лак јас пробав со вода ама не ми се прает како на видеово така во место ми стоет дан имат нешто во водава дан знајте како се прает?
мојте нокти+ ноктите на 2 мои другарки ...од последните 2 недели сепак ке бидат во 2 поста Во првиот со лакот кој распукнува од Перфект:
и нешто од водената техника ... хихих миислам шарање со помош на вода Спојлер занемарете го палецот на 2рата слика мислам нема како да ми се нормално мазни после лакирање - а сликани се неколку дена после правењето - може да се примети, мислам чисто е од страните