моите моментално се истурпирани и налакирани со месо боја лак на голден роус го земав од пазарче и задоволна сум си
Се обидов да си ги сликам со камерата од компјутерот, ама не испаѓа бојата убаво. Вакви ми се: Спојлер И на рацете и на нозете.
И ете се направив јас со ова лакче и шарички и не си се свиѓав па се избришав. Битно сликнав и се прелакирав со графити, ал набрзинка ги направив па и тие не ги бендисувам
Вака ми беа до вчера: А вака денес ги правев, т.е копирајт од некои феминки: Да, тоалетна хартија држам.
Основа - Catherine Arley 714, сребрен - Golden Rose Nail Art 107, црн - Orkide Artist 09. Матиран со Essence Matt Top Coat
Јас не сум си ги сликала ноктите но ќе го направам тоа кога ќе ги средам и ќе ви ги покажам! ИНАКУ САКАМ ДА ВЕ ПРАШАМ КАКО МОЖЕ ДА СИ НАПРАВАМ ВАКВИ НОКТИ ДОМА,МНОГУ ГИ САКАМ! ако може некое клипче или нешто..
Ништо не биде од моите нокти Се скрши еден, отидоа сите. Ај у пм А колкави беа само лелее...Но ајде пак ке пораснат, и пак ке се скршат
Зашто бре луѓе веднаш ми се лупат лаковите? Од кој и да ставам вториот ден, излупен на ќошевите на ноктите. И кога нема лак врз него ми се кршат ќошињата..
И на мене истото ми се случува, затоа јас секој 2 ден ги прелакирам, или со истиот лак одозгоре повторувам.. или ставам др. шара.