добро зошто на мене не ми излегуваат со техниката со вода? а ставам скапи manhattan лакови можеби е нешто до водата колку степени треба да е ?
Ништо посебно, едноставно и лесно направени ко за на плажа, ама интересно изгледаат П.с ова ми се најдолги нокти до сега, многу ми се кршливи, не знам како ми издржаа овие.. ЈЕЕЕЕ!!!
сите ми се во различна боја: розева, портокалова, плава, жолта и зелена... ќе ги фотографирам кога ќе можам
Девојки ке може ли некоја да ми каже како ги правите цветчињата на ноктите.Пробувам со чачкалица али никако не ми излегуваат како вашите.
Па во темава како што гледам има од оние налепницине , а можеш и да купиш од лаковите со тенка четка ако имаш живци
Наједноставен начин е да направиш неколку кругчиња со лакот, зависно од тоа колку ливчиња сакаш да има цветчето. Пред целосно да се исушат некаде од средината на кругчињата кон средината на целото цветче нежно повлечи со чепкалка и ливчињата ќе се издолжат кон средината. После можеш да ставиш уште една капка со друга боја во средината или пак цирконче. Нешто вака Само оваа на видеото премногу далеку ги направи, затоа и испаднаа вака чудно http://www.youtube.com/watch?v=uoobvMBA9hI