Спојлер Овие прееска си ги направив. Да, знам дека се изнашљакани. Овие ми седеа до прееска. Овие пред некој ден ги направив, издржаа цели 5 минути. Бегај бе, 4555903478 лака ставив, ќе се исушат на свети никад. И овие најнормалните. х) Многу се големи сликите, ама незнам како да ги смалам.
Оваа слика е од поодамна кога ноктите ми беа поголеми, па од досада можев да си дозволам секакви експерименти, комбинации Сега се нешто пократки, најчесто со некоја крем или розе нијанси, и ретко некои дреч нијанси за викенд, зависи од комбинацијата. Омилена боја-Нијанса на црвено вино. Само да кажам дека на сликава немам француски маникир освен еден слој безбоен лак, и може да се види како здравиот и правилен начин на исхрана влијае и на убавината и надворешниот изглед
Конечно и јас да си купам вакво лакче. На Perfect Graffiti e. Спојлер http://forum.femina.mk/moda-i-stil/tutorijali-za-nokti-t3300/330.html#p641474 тука го имам објавено тутиријалот
И јас си го купив распукувачкиот лак-Flormar Graffiti...Врз црвена основа-Bourjois... И извињавам се за лошиот квалитет на сликата
Прво нешто што ми приметуваат луѓето ми се ноктите.(девојчињата ).Многу ми ги сакаат. Сама ќе си се пофалам.. Брзо ми растат, тврди се, никако не се кршат! Преферирам да ги лакирам со едноставни лакови, на пр: црно,црвено,лилаково,ама највеќе си ги сакам кога ми се french. Штета што немам слика моментално.
Вашите нокти се препрепрепрееенајубавиии и гледам дека на повеќето од вас му работи сетилото за креативност. Пошо е лето јас експериментирав со дречливи бои и еве што излезе: П.С. Ова не се моите нокти, но изгледот е ИНДЕНТИЧЕН.. Како да е моја раката на сликава..
Јас мојот на Флормар го купив на зелен пазар, а ми кажаа и дека има таков во Џамбо(ова ти е ако живееш во Скопје, не знам за другите градови)...