Моментално се со светло розев лак за да не го гребам оти таа навика ми се јавува во последно време изгледа од нервоза или некоја неизвесност
Сега мавнав благо сина боја а само на два прсти дреч D Дирекно ми се в кожа, мнооооооооооооогу ги гризам и за да се одвикнам од гризењето
Ја открив амрика ги искористив печатите за нотки и конечно направив печат со интензивна боја! Таа розевата пластика за бришење на лакот ја фрлив и си земав стариснки брич. со моите лакови дома ова успеав да го направам:
јас секој месец идам у козметички салон и немам никаква гриза девојката си ја знае работата сите ми завидуваат на моите долги средени нокти некои мислат и дека се вештачки
еве и уште една имам премногум н ајде да не претерувам може понатаму ке пратам други.Се надевам ви се допагаат
Да се пријавам и јас, зависник сум од лакови, имам околу 40. Повеќе сакам потемни бои, повпечатливи, знам да си шкрткам по ноктиве ... кога имам слободно време.
ми се допаднаа ноктоте и во план сум да пробам.Се мислам дали ке ми успее http://www.youtube.com/watch?v=OO3NO29L ... ure=fvwrel
Eве како изгледаат моите нокти моментално. Лаков го имам од лани, ама некако многу е храбра нијансава и е ептен впечатлива, па не сум се лакирала во многу прилики со неа. Еве како тоа изгледа