МИ беа поголеми, ама вчера ги исеков и заоблив. И еве денес какви ми се, во чест на Фемина. Занемарете го Ф-то на малиот прст, забегало малку Ми го немаше розевиот, па затоа морав со црвен/портокалов лак
Спојлер Сликата е заникаде!Зарчињата во живо се многу подобри и точките не се толку мали незнам зошто вака излегло и ноктите не ми се вакви дебели тука ептен ми се тенки
Еве ми ги ноктите моментално, завчера си ги налакирав : Пред некое време ја пробав финтата со весникот и ми успеа Овие се сликани после една недела носење па затоа се подраснати и подлупени Само овие ги имам сликнато од летово
Да ви кажам, зашто ме мрзи да ги сликам. Многу ми се симпатични. Налакирани ми беа со вар-бел лак, ама вчера кога го миев бланшот од косата, пуштил боја и дојдоа некоја ептен симпатична бебешко розева боја. Многу си ги сакам
Моментално ми се долги, заоблени, и француски маникир но наместо безбоен лак, ставив чоколадно кафеав
По некоја случајност, пак ми падна шеќерот и ете морав да си купам благце, а и за енергија за вежбање Спојлер имам и палче, ама се крие