Истурпирани,средени и налакирани со нежно зелен лак со некоја розева нијанса во него.Инаку сакам да и кажам на Ladydoli дека имаме исти бурми.
Денес седнав на тераса, на трет спрат, и си се занимавав со лакирање Еве на брачеда ми како и ги налакирав ноктињата на ноџињата Еве се и моите нокти (не нешто нови и креативно). Ме потсеќаат на карпуз
Вакви ми се моментално, ама не ги сликав сите, затоа што не испадна цветчето исто на сите прста. После пак ќе се лакирам.
сега ми се некоја праска боја ноктите и ми се испокршени некои коцкасти некои заоблени :Ѕ сега ке земам ноктерицата тупијата лимонот и дргите глупости и ке си ги средам...малецки,убавки,мазнички,убавко налкирани...само ми е жал што имам еден голем и тој го чувам 3-4 месеца ама ајде ке ми израснат ....да не бидам офф-топик..и ја мнооооогу убаво знам да лакирам средувам цртам ама ноктите ми се...ај ке израснат
Moite nokti se francuski manikir samo ne bel tuku drec rozov.Isto taka imam od desna strana i drap cvetce.Mene mi se dopagaat.