Ќе треба да одам кај друга..Едно сакав,друго ми направи.Цветовиве на цвет не личат.Девојки да ве прашам за корекција и за правење нокти од ново исто ви зимаат?Или само мене тоа може да ми се случи?
Ужасна е изработката, ноктите се криви, не се добро изработени, дебели се, цветот како дете да го цртал, како да се учела на тебе да прави нокти. Претходно наливни имаше? Корекцијата е пониска во цена, ако си правела наливни претходниот пат, а следниот пат веќе на твој нокт прави. Така треба да наплати помалку. Овие нокти што ти ги направила не заслужуваат да и се платени, смени го салонот, најдобронамерен совет.
Памет за нареден пат.Да наливни беа.И требаше само корекција.Ама ова е ужас.И сите прават нокти за 2 часа,она за 3.Ќе видам да најдам подобро.И да веќе нема да одам кај неа.Истово го помислив и јас.Ама за корекција помалку требаше да ми земе.А ја и за почетните и за сега иста цена платив.Ама последно ќе и биде.
Требало уште веднаш да и напоменеш, сепак барај некој што е проверен, сега чисто можеш да и се јавиш само.
Абе ќе ме заглавеше до 10 после..А мене не ми беше добро.Кај ја чекав 1 саат да дојде,па и ноктите..Ама ајде-бидна
Ако си од Скопје топло ги препорачувам ‘Velvet nails’ супер изработка јас ги правам кај нив долго веќе и не разочарале. Ноктиве не се толку лоши но девојката како да се учела на тебе, дебел слој, криви, џабе парите фрлени
Кај жена што работи дома, ама само на блиски прави нокти. Некогаш одам и во Елора салон, пиши на инста имаат локација и контакт, и од нив сум мн. задоволна.
Поружни нокти никад не сум носела, во салонот ново девојче имаат со обука од две-три недели и сертификат од истата. Тоа дебели, тоа нерамнини одозгора...