Јас сум тапа за цртање! фала му на Бога што има некои личности кои се надарени за цртање, па не мора да одам со грди и изгризани нокти Ова се моите најнови ноктиња Овие ми се од пред неколку недели и овие више се од пред два месеца Се надевам добивте инспирација да си нацртате некои
Спојлер Туторијалче за оние што сакаат да испробаат - http://iloveprettycolours.blogspot.com/2011/08/tutorial-nebula-inspired-manicure.html
Еве како ќе изгледаат моите нокти во наредниве неколку денови - зебрасти Спојлер Извинете на никаквиот квалитет на сликата, сликано е со камерата на комп.
моите се моментално со некоја темна плава боја не се тегет туку мастило мн нетипично за мене да ставам темни лакови ама бојава е преубава нез зашо не можам да најдам слика од нет а дигиталниот не ми е дома
моите се со темно сина боја и црвена еден нокт цин еден црвен и на тој што имам црвен имам цини точки и обратно
еве нешто и од мене.... се извинувам поради квалитетот ги сликав и со апарат ама ми вели дека фајлот немоше да биде прикачен бидејки е преголем...))
Прочитав некој прашуваше колку пати се лакираме...јас еднаш неделно, некако во последно време ме мрзи