Dulceeee, преубави ти се. Vоdolijata, од каде ти е синиот лак ? Еве ги моите, синоќа ги правев, ама на брзина зошто немав многу време. Ми се допадна хороскопот и си го залепив на ноктите
Јас си се зањубив во сегашните нокти на палците имам хелоу киди,а на предпоследниот прст имам како стапалка,сите ми се лакирани со црвен лак стапалката со бел и палците со бел ми се лакирани за да доде до израз мачето и имам црвени со црни точки на палците,се надевам дека приличнпо добро објаснав
ептен кратки (неможам да престанам со гризење ) Спојлер eдвај ги излакирав и вака з'ш голем антиталент сум за лакирање
Моите нокти во моментов ми се без лаг... У последно време мноооогу ми се кршат незнам шо да праам.. Користев тој Гелор на АУРА али шодека ...
Како за прв пат не испаднаа лошо. Можеби ќе беше подобро основниот слој да не ми стоеше 2 дена претходно. ЈБГ, следен пат.
Моите се моментално француски маникир-инаку сама си ги правам и некако најбрз ми е овој мникир зашто и на работа професијата не ми дозволува многу долги нокти,така што или ми се француски маникир или со безбоен лак и средна должина,четвртасто обликувани.
Ноктите малку подолги од работ на прстот, моментално излакирани со француски маникир. Најубаво, најнежно, најсуптилно за моите прекрасни нежни рачиња!
Моите нокти се заникаде,ми беа убави направени француски маникир, сега ми се излупени , на еден нокт имам на еден не , денес тоа ќе го средам и ќе ги ставам тука