Moите нокти моментално се налакирани со бел лак и одозгоре со весник...ама незнам зошто ич не ми се свиѓаат па изгледа ќе си ги бришам
Погоре прочитав нешто дека на маникир се одело и се постирале такви слики. Сакам само да кажам дека никогаш во живот не сум била на маникир, и дека ноктите на секоја слика постирана овде се лично моја креација Еве нешто поново: Синиот лак: Golden Rose, nail art, 116 Белиот лак: Moda, matte, 101 Светките: Golden Rose, 58
Моментално ми се вакви. Лак-Импала 8 Пред 2-3 дена ете вакви. Лак-Голден Р. бел (бројче нема), безбоен лак,а златниот е лак од одамна, го најдов случајно, па му додадов ацетон (немам појма за марката )
Со Елегант Габрини (бројчето не знам кое е), иста боја како тој на Голден Роуз најгоре што е: Спојлер
Сменав нешто и јас, нешто понежно Прво ми беа вакви ама сфатив дека некако се празни и дека им фали нешто, па затоа денес ги досредив: Лакчиња Основата: Orkide (calcium gel) без бројче е (ставив два слоја) Белите линии: Orkide Art 01 Црниот: Gabrini Nail Art 12 Toчката: Оlivia 61
Почнавме нашколо, па мора нешто поедноставно и средено да им направам на ноктиве, колку да се остави добар впечаток на новите професори Спојлер лаковите се од оние сетовите French Maniqure на Moda