Еве уште едни од предходно, конечно ги префрлив. Цветчето за никаде ми излезе, неможам и неможам да ги направам И да, никогаш повеќе нема гел да ставам во мојот живот на ноктиве, кај ми се тенки како ливчиња, сега се уште потенки откако на неколку нокта го откорнав, неможам, ме нервира
За кратките... Flormar - 370 (бел) Flormar - 424 (тиркизен) Flormar - 421 (портокалов) Golden rose - 41 (златен) За црните линии на сите нокти користев обичен црн лак со тенка четка и заштитен слој одозгора - Essence quick dry topcoat.
Ова е од синоќа, инспирирани од фустанчето Бордо основа, со розевко и бело цветче, со зелени ливченца. Спојлер И девојки, не ми замерувајте на квалитетот на сликите, немам со што освен со кам од компјутер да ги сликам, се надевам оти се познава кое што е
Еднаш одамна ви кажував за ноктиве,ама не успеав да ги ставам.Тек сеа им дојде редот. Ноктите се мои природни,ама цртани ми се на козметичар . Шаренки се и детски,ама баш ми беа интересни.
Си ги избришав весник ноктите и сега ми се излакирани со оваква боја на лак (првиот ) http://www.stylebakeryteen.com/images/c ... polish.jpg