Моите ноктиња правени во домашна атмосфера, by me. Тие посвечените ги имав за Нова година, исто made by me (со многу потрошени нерви на нив ) Спојлер Не можам да се сетам со кои лакови се правени, бидејќи од лани ми се сликиве, но сигурно со Пацифик Габрини, тие најчесто ги користам)
Лакови основa Golden rose 08 син Classics 52 обичен црн лак и на крај имам ставено Speed dry Perfect Сега на школо одам и гледам да ги направам со некои понежни бои да не бодат очи Ставив 3 слики за да ги доловам боите.
Кратко потсечени. Инспирација зедов од Брајт, со панделче кај што и‘ беа. Спојлер Еве да видите како ми испадна. Ова ми е на левата рака. На десната не ми е така убаво. Беж основа, OLIVIA 36 Црвено панделче Pacific Gabrini 31 БИСЕРНО БЕЛО точкиче Pacific Gabrini 01 Спојлер Боите изгледаат бледо бидејќи се сликав со камерата од компјутерот. Апаратот празен ми е.
Заборавив вчера да напоменам дека на нозете ми се еднобојни, со истиот лак како панделчето на рацете.
Не се нешто посебно и знамдека машната не личи многу ама нека постојат 2 дена. Golden rose 08 (кремаст), Golden rose 94 (црвено/розов) и црн најобичен.