Инспирација од денешнава победа против Грузија од страна на Македонската Кошаркарска Репрезентација!!! ))
Лакчиња: Црвен -Oriflame Pure Color 20787 Burgundy Бел-Pacific Gabrini 01 Темно син - Gabrini Elegant 348
малиов намерно е кропнат ( не е у најдобра состојба) инаку ноктиве.. не се ништо посебно ,секојдневни Лакчиња: Темно син:Gabrini Elegant 348 Светкав сивlivia 73
Еве ми ги сегашните. Се мислев дали да ги оставам само тегет, но се предомислив да видам како ќе излезат со новото лакче и повеќе ми се допаѓа на бела основа овој лак.
Ете ми ги сегашните Лакови: -Виолетовиот - Miss Sporty 390 -Портокаловиот - Miss Selene 192 и обичен црн лак
Сега ми се некоја портокалово-коална боја, неможам баш точно да одлучам. Прилично кратки, односно со средна должина.
Еве ја темата отворена.И во иднина не прасувајте и не коментирајте,само употребувајте ја опцијата ми се допаѓа.Постирајте слики и ако не ве мрзи бројчињата на лаковите и техниката.Се вишок и надвор од темата ќе биде избришано со цел да има прегледност.
Повторно си ги исеков до живец и си ги излакирав тиркизни (еден слој Peppermint Leaf од Авон, и еден Surf, исто од Авон, но од колекцијата Color me pretty).
Одоздола имам обичен кафеав лак, а белиот лак е од оној на Голден Роуз, графити лак, 125 ден. е, и многу интересно се распукува, веднаш откако се нанесува.