Класично. Млечниот- Pacific 06 , црвено розовиот Classics 28 и зелениот Miss Selene 170. П.С Ноктиве не ми се толку кратки и набиени,дека ја кратев сликата изгледаат така.
Спојлер Не се баш у најдобра состојба, посебно мојот напатен палец, ама ми се свиѓа бојата. Од Golden Rose, а за бројче треба да ја прашам другарка ми..
Мислам дека секој ќе ја препознае симболиката на мојот денешен маниќир, жолта позадина, црвени и зелени нокти, 67- 65 , победа
Најубави ми се. Во различни бои, а врз нив црн лак на распукување. Една другарка ми ги правеше. Сите ми ги пофалија. За жал веќе ми се подлупени, па и да сликам нема да бидат убави. Штета.
Француски со циркони на палец и на домалиот прст овие со знамето во живо се поубави Лакови жолт-оливиа 90 црвен-ФЦЦ 24 на претходните со француски имам бел лак од сет и одозгора млечно бел на оливиа 03 и циркони.
Спојлер кога ми беа малечки.. сеа ми се доста поголеми и преубави ми се само што којзнае кај ми е телефонот да ги сликнам.. ајде утре. Спојлер п.с. не ми се смејте на глупавиов телефон, тој ми е резерва!!!
Eве се моите френч, не се нешто вау, сама ги правев. Бел лак најобичен, Наил полиш 41 и прозирен габрини 300. P.S Спојлер од мобилен е сликано.
Спичлес, преубави ноктиња... ама на црвена основа имаш розово цветче? Моите се најобични, и на рацете и на нозете. Спојлер 33ка
^Девојко, сваќам нова си али разгледај има повеќе теми за нокти не само оваа, во оваа треба да ставиш слика од тоа какви ти се лакирани итн. Иначе моите се тиркизни Спојлер Golden rose 222 и се извинувам за слабиот квалитет на сликата, од камера е
Golden rose 121 тегет Flormar 424 тиркизно-син Само што ги направив, на палецот имам едно цирконче исто како бојата на домалиот прст и на домалиот прст имам пола цветче/тегет. Преска многу се израдував кога најдов вакви Спојлер и тоа за само 50ден