Моите нокти се кратки ми се виткаат и ми се лупат од горе и се нервирам и никако не ми растет А баш сакам барем малце да се подолги... ако знае некој нешто за зацврстување на нокти нека пише
моите нокти плачат за надградба опседната сум со нив на секој 2 дена ги прелакирам поќе пари трошам по лакој и ацетони... вака барем цел месец ќе ми бидат средени...
Моите нокти се скратени и имаат третмани само со крема за нокти и овие денови ќе видат лакче против кршливост. Сакам барем еден месец да ги одморам од секојдневно бришење. Крема на Фитогал и лак на FlorMar no more breaks.
уф, ме изнамачија, и пак не испаднаа како што требаше. идеа од: http://www.youtube.com/watch?v=JaLRkmeWngM скоро нереализирана.
еве и од мене ги правев според јутуб,некои tutorials,требаше буквално како виножито да излезат(во таа форма како што ми е палецот на едната рака) ама малце поише се утнаа х) нмв,добрички се
2ро да кажам дека имам период на лепенки моментално ми се сликани ама немав време да ги ставам на ФБ па да пренесам тука...но ке ги имам у скоро времем мнн мнн си ги сакам какви ми се сега ..ајде да не ги фалам ке ги видите