Од летово, обичен небо син лак. Ептен ми се допаѓа бојата пс. Спојлер знам дека ноктите ми се кратки, а и ноктот не ми е саглам пораснат, ми порасна после али пред тоа е сликнато
Неколку од минативе 2 недели... Avon Peppermint Leaf Claire's Mood Polish Happy/Earthy Golden Rose Paris Nail Lacquer 134 Golden Rose Paris Nail Lacquer 73
На бисерно бела основа имам по една беж лента (само на домалиот прст и на палецот). Потоа на домалиот прст имам една црвена точка, а на палецот две (ова врз бежот). Одозгора се поминати со сјај. Спојлер Од белиот и од бежот не можев слика да најдам. Белиот е исто од Пацифик, како и сјајот, а бежот е од Оливиа. * црвениот најлево
Неможам ако не сум налакирана, но добро една недела ги одморив. Сега ми се само налкирани со Голден роуз 27 не е моја сликата
Имам ставено еднаш од френч, ама ќеф ми е пак дека пред саат ги правев Спојлер Скоро на најмала должина за француски, уште за милиметар од ова можат пократки да ми бидат, поинаку ме нервираат, а подолги пола сантим, ни повеќе ни помалку не можам да ги поднесам многу долги, ми се превиткуваат. Спојлер лакчиња белиот вар наил полиш 58, а другиов Оливиа 135
Еве ги моите ноктички пред 7-8 дена направени,незнам колку можат да се видат од сликата Uploaded with ImageShack.us