Еве ги моите жални ноктиња, кои неможам да ги пораснам никако . Инаку од блиоцот незнам колку убаво може да се забележи бојата, но во живо изгеда многу убаво и нежно.
Е јас не си поиграв денес со нив,ама си ги налакирав со новото лакче,да го пробам Happy сум што си го купив Eве ги...
Зелени. Палецот и домалиот ми се направени со графити(што пука) во темо зелена боја и премачкани со светликав безбоен.
Девојки незнаев каде да прашам па ај тука.Не верувам дека во Скопјево наше има нешто вакво ама да прашам...баш гледав видеа со нокти кои знаете во темница светат..и имало и такви лакови...некој нешто да не видел?слушнал?или разбрал како може да се направи?ми требаа па
Моментално, имам вештачки од 30 денари. Од таму се направени со француски маникир. Ама мене многу ми се свиѓаат. Еве слика, само што, јас одозгоре, го пофторив, францускиот маникир, демек за повеќе да се познава, со згуснат лак, и затоа малце изгледаат не мазни. Ама вчера, си ставив нови вештачки. И не ги пофторив со бел лак, и многу по убаво изгледаат. Иначе, бајѓи време ми издржуваат, неколку дена. Тие предходните ги носев, 3 дена. И последниот ден, јас сама ги откорнав, дека ми беше излупен белиот лак. Ама ме мрзи пак да ги сликам, исти се вакви, само мазни. И да, си купив лак на распукување, 115 денари.
Ајде и јас да не сум кусо Сите ми се лакирани крем, само до малиот прст ми е лакиран црвено со кремасти точки