Клучот стапува на сила,време тече,сат! Ќе биде отклучена кога ќе ги избришам оффтопиците со прашањцањата и коментар4ињата,леле ама се убави,шоубави!
1. Вакви ми се веќе подолго време, обични со лакче во некоја нежна розе боја, не е баш исто испадната на сликата, малку е потемна нијанса 2. Ја направив вака само едната рака, касно беше навечер и немав нерви за другата Ги сликав за инспирација за некој друг ден Многу жалам што ставив гел летово, сеуште не можам да ги пораснам ноктиве, како од хартија ми се. Ќе размислам пред да ставам следен пат
Еве ги моите. По долго време решив да бидам покреативна. Golden Rose - 04 (белиот) Golden Rose - 81 Golden Rose - 121
Сега ќе се оптерети темава. Нешто од мене... За основа имам млечен кремаст лак ,над него некоја зебра шара да се каже,со златен лак. Само на домалите прсти имам по цирконче.
Еве објаснување: сега сум во филм со овие графитиве Спојлер 1=2 слика Golden rose 212 Golden rose 209 Golden rose 24 Graffiti Golden rose 02 3 Слика подлога Catherine Arley 32 Graffiti Golden rose 02
Моите роденденски, со задоцнување Спојлер http://iloveprettycolours.blogspot.com/2011/10/happy-birthday-to-me.html
Некако воопшто не сакам шаренилаци по ноктите... ме нервира. Најмногу сакам француски маникир или лак во неутрална боја.