Од неделата ми беа само Golden Rose Paris 110, а вечерва им додадов златникав сјај Golden Rose Fantastic 142. Повеќе ми се допаѓаа претходно без златестото, ама истото е супер за додавање кога ќе почне да ти се лупи по малку лакот па да издржи уште некој ден
Лелеее се засрамив сега , какви нокти имате моите се 0 во споредба, едвај се охрабрив моите да ги ставам. Но прво да си се оправдам . До пред 2 недели комплетно се одвикнав од грицкање нокти така да ова ми е голем успех иако за некои е смешно
Леле колаче јас тек сега гледам дека си ме цитирала Ја прашав другарка ми за лакот на seventeen,бројче 22
Спојлер Средниот прст игнорирајте го ми се скрши ноктот до пола и морав со ханзаплас да го залепам да не се докрши цел
Лично со препаративе на сликава и исто ми светат така, ама после 20тиа минути ми се суши и дефинитвно не ми светат цело време!
Се извинувам за УЖАСНИОТ квалитет на сликата, ама мојава камерка на компјутеров толку ми дозволува.Пацифик Габрини 31 Оливиа (бројката не ја знам, ми се одлепило лепенчето) Спојлер Вака нешто е нијансата Пацифик Габрини (и на ова не ја знам бројката, го фрлив преска лакот, скина конци ) Спојлер Еве, овој е: И одозгора еден слој Пацифик Габрини 00.
Катастрофа. Жива мизерија. Таква е моменталната состојба на моиве ноктиња. Еден ми се скрши малце и сите морав да ги скратам и израмнам. Сега се нешто вакви во должина исти, само малце потемен е лакот.
Леле девојки прекрасни ви се на сите ноктите... Моиве моментално ни лак немаат. Ме нервираат кога ми се долги така да најчесто ми се кратко сечени. Еднаш бев во козметички салон и ми ги направија со гел -француски маникир и многу ми се допаднаa. Така да во иднина мислам дека така ќе ги правам ноктите. Не сакам многу шаренила , туку баш едноставно и средено.