Моментално ми се розево-црвено-лилакови. (љиљакови, као и да се викаат) Незнам ни јас што боја се. Четвртиот прст ми е под ханзапласт, прибидејќи ми се скрши, и пинцур ми е. Иии тоа.
Најобичен француски Малце е лош квалитетот на сликите, од мобилен се сликани Лаковите се на golden rose 3(млечно бел) и 4(креч бел)
Црни со светки, ништо комплицирано . Конечно ми подпораснаа ноктиве и не ми се веќе ко на прваче, куси, исечени и чисти . Спојлер Инфо за Роси, пред некое време прашуваше за лак со светки во различна големина, еве мојов е таков го начекав на пазарчето кај Бисер по смешна цена од 30 денари, и некој шкљ марка Опола е, ама доста интересен а и светките како што може да се забележи се доста сјајни.
Еве ги моите, мали (ко за греота)... ама на пат се да пораснат како порано! Синото е од Oliva 58. Го барав тој мат, ама немаше :/
Вчера само со сивиот лак ми беа а може да се види дека имам и вишок време па затоа секој ми е различен А еве ги и лаковите
Љубител сум за шарање, и имам дома многу матерјал за околу ноктите, но криво ми е што многу од нив ги немам сликано,во иднина дефинитивно ќе сликам и ќе ви ги покажам
Eве пак ги направив,и многу ми се допагаат,мислам Dancing Queen ги имаше во едно од видеата,или барем слични се Oвие голден роуз колку убави нијанси имаат,колку ми мака што не си купив уште од таму