Најнови, ми стојат веќе една недела ама дури сега ви ги ставам Конечно си ги средив ноктите, и доста ги скратив бидејќи ми се кршеа. А ново ми е тоа што си купив All in one проѕирен лак од голден роуз за заштита, нега, против лупење/кршливост и слично Иначе со печати ги направив на сликава..
Лаковите ми се мешани, за некој ден и туторијал ќе има за овие Знам дека не се баш средени од страните ама снемав ацетон. И палецот не ми е налакиран зашто утре ќе го лакирам додека го снимам.
Тазе скратени, истурпирани и налакирани во циклама боја. Пролетно сум расположена А должинава ми е ко на учениче
Новиот плав лак Со сјај и светкав е требаше 10пати да сликнам да се види убаво ова е лакот Catherine Arley silky touch 714 Спојлер
Моите нокти во моментов се кратки, со сив, светкав лак од Голден Роуз. Да не ги сликам сега, може и вака да кажам
Не ми се лепенки. Цртани ми се. 4 точки праиш со црвен лак и во средина, точка со црн лак. Многу лесно се прават. P.S. Извини вака покасно шо ти одговарам.
Еве ги, тазе излакирани, штотуку финишрани, додека пишувам уште не ми се досушени. А се лакирам од 1 саат, и ме фати 4, нокт по нокт, буква по буква . Спојлер И гледам пишувате и лакчиња и брочиња, јас и сликовито ќе ви ги доловам Оливиа бр. 117 лакот си е мат т.е. нема многу сјај ниту светки низ него; Орхид или Оркидк калциум гел; и Мода за сјај бр.72. Ацетонот се гледа, само памукчињата, грицкалата и турпијата фалат, но тие во наредна прилика.
Спојлер Сивиот лак е на Голден Росе број 134. Дефинитивно сивиот лак и точките ми се хит оваа сезона. Инаку тоа што ми е како мрсно околу ноктот ми е од спрејот за побрзо сушење на лакот.