Ме замолија да кажам точно кое бројче и марка е ова лакче па го сликав пак пошто искрено е но наме марка
моментално сум на Виножитно водено ситуациче не ги сликував оние лакови кои ги земав за шарање,,, пошто имаше над 10 просто секој кој ми дојде под рака
Моментално вакви ми се Она мачориштето не е лепенка јас го цртав Штета шо не се познава многу убаво.Изгледа како очите да му рипнале а не му се такви, помали се со бела основа и сина точка, опашот не му е толку тенок а гледам и ушињата не му се познаваат многу Спојлер да си кажам де бидејки сите што ми ги видоа ноктите помислија дека е лепенка
Евеги мојте. Не се нешто посебно ама лакчето ужасно ми се припи за срце ...штета што не е време за зголемување на должината на моите нокти, вака ми се многу кратки и да, десната е поубаво налакирана ама си го замачкав палецот
Што поточно? Суви ти се? Да си купиш од авон едно кремче за кутикули, во бело тубиче и мачкај се секој ден. Ова е нешо шо стварно помага. И ме ми се сушат ама со ова немам проблеми. Негде околу 200-300 денари ама вреди!
Еве ги и моите. Сега ми се кратки и совршено им прилегаат темни бои, како на пример оваа Elegant (Gabrini) 317 Занемарете го портокалевото, сношти бев со таков лакирана со тиквестиот лак, па немав живци да ги доизбришам остатоците!
Еве ги моите , прв обид со сунгер и сум задоволна . Ама тоа од страните не се брише за жива глава , дека се светки изгледа .Ќе падне кога ќе се туширам Ги користев овие лакови Поубави се во живо