Е.v.E нијансирани ти се ноктите, претпоставувам розавиот и потемниот дел се со лакови, а тој последниот темниот светки се, или ако сум грешка тогаш како си успеала да го направиш (ако не е тајна) И сега ми се таман ноктите, но имам 4 кои се помали од другите, и планирам до Нова.Г. да ги изедначам, имам преубави идеи за шари во тој период (новогодишен,божиќен) и едвај чекам уште едно 2 недели и да почнам да ги шаркам П.С.Имам овие четки што се за нокти, но дали некаде имате видено од овие метални стапчиња за цртање со акрили, како на видеово што се? http://www.youtube.com/user/IHaveACupcake
Кога не ти мрда рачето да си нацрташ нешто, не ти мрда па ако сакаш и на глава застани. Се мачев, се мачев и ништо, па на крај си се налакирав со црвено лакче... И не гледам поента да ви сликам обично налакирани црвени нокти, само ќе ви го покажам лакчето и ќе ви кажам дека е најубавото црвено лакче кое сум го користела...
Темата ќе биде заклучена за да се исчисти од оффтопици. Многу од членките се пожалија на иститие и непочитување на правилото да се постираат слики од вашите нокти или да се опишуваат,но не и да се муабети за совети. Ако нешто ве интересира,прашувајте по лп,оставете ја темата да дише и да се насладуваме на убави и креативни нокти на нашите членки.
Оваа недела ми се вакви Спојлер мнн си ги сакам користев мнн лакови!! ги сликав , но по грешка сум ја избришала сликата .. некои кои се само за показалците се сликани со бројчето ... но за другите 8 прсти се со 5 бои...линиите се направени со оние лакчињата со тенки четки и секако имам период на лепанки па има и лепенки
Ноктите на палците и домалите прти ми се виножито, како на средната слика. (Да си кажам, во случај да не се гледа .)
Розеви со црни тачкици. Само уште да не го употребев лошиот розев лак, од оние Пацифик, па може ќе ми држеа барем 3 дена.