Очивее Е баш овакви сакам да имам, многу,многуу крупни и зелени...инаку и јас си имам крупни очи и кафени ми се...порано ич не си ги сакав и неможев да се замислам да отидам некаде без креон ставен на горниот капак ама сега не ми смета да испаднам без нашминкани очи
Во темава се имам изјаснето за бојата на моите очи, а сега ќе постирам нешто интересно за бојата на очите, а може ќе бидам и оф топик ама незнаев кај да го ставам ова: http://www.me-chitash.com/zabava/zabava ... a-na-ocite Според американски студии, бојата на очите е директно поврзана со карактерните особини на личноста. Од причина што неможе да се копира ќе си го напишам само ова за мене т.е. за темно кафеави очи: „Темно кафеави очи имаат доминантните Природни лидери со силен и цврст карактер. Тие се обични љубовници кои знаат да го усреќат партнерот, но честопати се доминантни, што може да создаде проблеми. Присебни какви што се, ти се одлична поддршка ако имате проблеми.“ Спојлер Текстот е копиран од www.me-chitash.com
еве го моето око - ненашминкана и нашминкана варијанта и еве нешто по филмско што би го споделила- си играв со камерата од PC.. иначе сликата не е ни малку фотошопирана само ефектите од камерата се ненормални:
Кафеави очи имам, заљубена сум во нив Постојано имаат некој сјај, како од стакло да се правени и сите ми велат дека имаат длабочина Спојлер Мора сега малку се пофалам..