Имам ставено (чудна) слика на темава но не ги прикажува реално баш моите очи сликана е во чудна положба со дигитален апарат со блиц и не е тоа-тоа, премногу е бледа. Еве слика со мобилен телефон, на море, оваа па е потемна (дури и тенот ми е темен а бела сум ко сирење) и нема средина баш, сабајлечки сликана а инаку очите ми се се покрупни во текот на денот
Во една тема претходно го имам постирано моето окце.. не за целта шо ја имаме овде де... Хауевр си ги обожавам очите.. да не бидам ептен група спрема себе, али тие како да се единственото нешто шо го сакам кај себе.. туку, самокритичноста настрана, еве сам пикчрс оф мај ајс
Еве го и моето окце. Освен малку туш, друга шминка немам, па затоа, убаво ве молам, не им замерувајте на шугавите трепки, горни и долни, не се средени кутрите Но затоа окцето е толку доловено, што дури цела соба се гледа низ него, и апарат и се.. Моето кафено окце
Еве ги моите Сини се, доста големи и многу ми рекле дека се убави. Најдов неколку слики, така да зависи од светлината, најразлично изгледаат