и моите се таква боја знам тоцно з акоја боја станува збор и многу с еинтересни да според времето кога е облацно се сиви, кога е сонЧево се сини а кога е така променливо се зелениЧД ама бојата си ја сакам, ама имам така вдлабнати оЧи крупни, со испкантаи капаци и никако не ми се допагаат..некоја финта за сминканје
кафени, мали но длабоки очи и многу продорен поглед, ги ловам сите со очињата, невозможно е некој да ми избега
Јас имам зелено очи ..И сите ми викаат сум имала многу топол и мил поглед и сум ги ловела е сеа имам проблеми со видот,носам наочари ама тоа е..
Средна големина, не многу крупни, трепки исто така со средна големина, инаку по боја се така многу темно кафеави, накај црни ии тоа
Моите очи се зелени,а некогаш и сиви според времето и облеката што ја носам се менуваат,некогаш ми се и плаво-зелени измешани, чудно ама вистинито. Е сега се си има и последица носам наочарчиња ама си ги сакам очињата.
Jас имам многу крупни очи ,имаат некој чуден тркалезен облик како две шолји кафе По боја се кафеави,темно кафеави со долги трепки и кога ке ставам маскара сите ме прашуваат дали ми се вештачки трепките ...
Мене ми се кафеафки и изгледаат како да ги држам ококорени цело време и трепките ми се долги и густи и сите ме прашуваат од кај су си ги купила.