Имам доста крупни очи, зелени се и ова е најдоброто што можев да го извлечам од моите слики. Подобра фотографија ќе добиете понатаму. Спојлер
еве ги моите,големи, плави,со огромна зеница (на сликава е мала), трепките ми се мали ич не ги сакам, ама па не ги ни шљакам со маскара , какви се такви
имам зелени очи т.е. променливи некогаш посветли некогаш потемни, средни и со многу долги трепки кои си ги обожавам
Видов на првата страна слика со директен блиц. Ако се сликате нареден пат само за во темава,нормално со апарат гледајте тоа да биде на дневна светлина и уклучете макро, тоа е едно како цвеќенце. Не се будалите директно блицот во окото да ви оди, после ни пет аналгини нема да ве спасат.
Квалитетот на сликата знам дека е никаков, али катнав слика.. Иначе моите очи се минијатурни и плави.
Како мала ми беа плави ама со тек на време ми се сменија и сега ми се некаква зелена нијанса, навечер ко плави се гледаат. Спојлер Од слики што кропнав:
Си ги сакам најмногу и сакам кога ми даваат комплименти , а кога ке облечам бело или плаво ми стануваат посветли
Средна големина, кафени по боја, форма на бадем и задоволувачка големина на трепки. Да не беше темава немаше да знам да си ги опишам очите, никогаш не ми текнало детално да ги анализирам пред огледало
Вајлд, ар ју кидинг ми?! овие можам да ги прогласам за едни од најубавите очи во оваа тема. моите во некоја др прилика сега неможам немам време а и ногу големи подочници имам. п.с. Анелија тоа се твои трепки или вештачки? Ако се твои, брееееее жено трепка ли е