Имам зелено кафеави..најчесто ми се зелео темни а ретко се и чисто кафени...сакам сиво-плави ... Имам долги трепки и убаво извиткани а за формата средни се округли убави ми се беее,само сиво-плави да ми беа...
А дечко ми има мешани, зелено-кафеави. Преку ден му се накај зелено, а навечер кафеави. Абе смешен ми е кога го гледам така,ама уникат е
Е де,исти се и мојте само не се никогаш чисто зелени,поубви ќе беа барем зеленми чисто да беа ама ете...
^Oково погоре е моето. А гледајте разлика, утро и попладне(ова горе е попладне) Некои мутации ми се случуваат, можеби сум врколак. Да напоменам дека сликите не се едитирани.
Мислам дека веќе имам ставено слика,ама да ме видите и со нашминкани очи Имам прилично неубава форма на очи,закосена,ама мене надоле и тешко ми е за шминкање. Тука немам ставено туш,туку само молив за очи и горе и доле
Зелено - кафеави.. На сонце светло зелени а онака маслинести мешано со кафеаво.. И имам приметено дека кога сум плачела ми се менуваат во многу убава зелена боја..