еве го моето природно немам некоја посебна боја кафеаво-зеленкаста ,..војничка mermaid kiky - преубави ти се
^ и кај мене очите се менуваат,неможам да се одлучам какви ми се понекогаш плави,зелени,тиркизни или некоја мешавина од која произлегува преубава боја (ке испадне дека многу си ги фалам,пу пу да не си ги подречам ).. ама битно имам преубави очи и секоја ден мора некој да ми ги пофали.Денеска школските ми рекоа дека сум имала преубави посебни очи дека немаат видено такви по боја и дека биле многу специфични
Имам многу чудни очи, ама па преемногу си ги сакам. Така поголемки се, на темно се светло кафени накај зелени, а на сонце ми се незаменливо, зелено со жолто.Не дека сама си ги фалам, многу пати ми биле од другите пофалени.
Дис ис мај ај Зелени очи Луѓето со зелени очи имаат енергичен и креативен дух. Сакаат авантури и ги прифаќаат сите предизвици кои ќе се појават пред нив. Но, немојте да им се заканувате или да ги мамите. На тоа тие ќе ви одговорат со одмазда. Луѓето со зелени очи имаат реторички способности, а и интелигенцијата е нивна јака страна. Имаат страстен и жив дух. Никогаш нема да дозволат некој или нешто да им го попречи патот до среќата. Страсни се и како љубовџии и исто така сакаат долги врски, но знаат да бидат и доста љубоморни. Имаат привлечен надворешен изглед и најсексапилна боја на очи. Сакаат да ги забавуваат другите. Ова се луѓе на кои можете да им верувате. Но, ако ги навредите, не очекувајте тишина – ќе добиете соодветна реакција со која ќе ве направат уште поголема будала одошто сте ги направиле вие нив.
Ако веруваат во вакви текстчиња баш и не им е јака страна интелигенцијата... без навреда ама сепак... како може бојата на очи да ви влијае на карактерот? чудна работа. убави очи имате though.