хеххехе lilit тука на сликава имам вештачи трепки.Сликата ми е стара пред 2 год,за матурската ставив надградба на трепки и ги носев 1 месец(не дека имав мали трепки,долги ми беа но ете пуста радозланост).И затоа ми изгледаат такви затоа што ми беа многу големи и плус тоа ставав и маскара (воопшто не ми сметаа,но после кога почнаа да ми испаѓаат се кубеа и мојте
Еве го моето око не можев да најдам слика од двете а ме мрзеше да сликам префрлувам итн. Иначе само јас имам сини очи дома сите имаат кафеави
Еве ги и моите очи...зелено-кафеави..бојата се менува во зависност од светлината..на светло се зеленкасти, а на темно кафеави... Многу сакам плави очи, мајка ми има... Е сега, веѓиве се прича сама за себе, моментално се вакви..проблем имам со нив, светли се и од типот трчи-трчи оп влакно, па морам да ги исцртувам за да се познаваат
Имам кафеави ситни очиња и многу си ги сакам Еве ги, само да кажам веѓите си ги упропастив сама, претенки се, па ми требаше подолго време да ги вратам во нормала Спојлер