Моите очи се кафеави , а мн мн сакам сини и зелени очи , многу сум среќна што барем ќерка ми има сини
Моите се најобични, имаат некаква си бадеместа форма и светло кафена нијанса со примеси на жолтеникаво (обично на многу светло), навечер изгледаат ко чоколатца Иако се кафени многу си ги сакам, средни се по големина, ниту малечки ниту големи некои ококорени, па можам слободно да си експериментирам со исцртувањето на окото. Понекогаш изгледаат ко окце од срна, дека кафени ваљда Слики немам, можеби ќе постирам во скоро време, ако не ме мрзи или во краен случај... ако не заборавам А заборавив да кажам дека обожавам и посакувам светло-зелени очи!
Еве ги и моите. Зелени се, само што на дневна светлина, всушност кога има сонце ми се со поубава зелена боја, а инаку вакви ми се цело време.
Јас имам проблем со слики, секаде сум со црвени ѓаволски очиња Иначе имам мало камелеонско око, навечер потемно кафено а некад и посветло коа како , преку ден светло кафено, на подолготрајно седење на сонце ми е зелено жолтеникаво и така Ах да и тешко скротливи веѓи И трепки кои никогаш не се виткаат со ништо! Спојлер
моите се зелени,ама доколку ме посматраш на дневна светлина ќе си помислиш дека имам жолти очи жал ми е што немам баш никаква слика од нив,али ако темава е актива до вечер ке покажам како изгледаат
Моите очи од далеку изгледаат црни, од блиско темно кафеави, а на сонце кафеави. Формата мие нормална еве слики да ги видете.